fbpx

Reviews

Wij waarderen jouw reactie heel hard!

* vul onderstaande velden in.
* beoordeel je ervaring door het aantal sterren te selecteren.

Naam*
Email*
Uw waardering *
Uw review*

Reviews
★★★★★
Karolien is een lieve vrouw met het hart op de juiste plaats! De geuren zijn uniek en goed doordacht, ze brengen je dichter bij jezelf en bij thema's die in jouw leven spelen. De intense geuren dringen door tot in elke cel, ideaal om 's morgens jezelf te besprenkelen en te genieten van de weldaad van deze mooie geuren. Ik ben fan!!
- Gudrun

Sunny Yellow

Reviews
★★★★★
Omdat het goed bij deze mooie dag past en omdat ik blij word van de Natuvert Fragrances! Het zijn niet alleen heerlijke geuren, maar als je echt bewust connectie maakt met het 'Wezen' van de geuren, raken ze je op zo een deep level.... Heel bijzonder vind ik het... Ik heb vooral een klik met Sunny Yellow; het geeft mij helderheid, focus, aarding en helpt mij om met een frisse, open blik naar de wereld te blijven kijken... Een erkentelijke, dankbare shoutout dus naar Karolien Desmet om deze waardevolle fragrances in de wereld te zetten! Ik ben fan!
- Ini Massez

Reviews
★★★★★
zalig om te merken hoe een geur als deep red onmiddellijk de juiste uitwerking heeft - het vult de ruimte en zorgt ervoor dat je innerlijke zelf tot rust komt
- Kirsten

Sunny Yellow
★★★★★
Zeer aangename geuren! Kunnen we sterk aanbevelen. Mooie producten gecreëerd door een heel sympathieke dame!
- Natan

Blue Truth
★★★★☆
Love it!
- Simon

Review Title

Sunny Yellow
★★★★★
Very nice essence
- Simon