fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Natuvert wordt vertegenwoordigd door Desmet Karolien en staat ingeschreven onder KBO.BE.0837.867.093.
Door het plaatsen van een aankoop bij Natuvert worden de algemene voorwaarden geaccepteerd.
De algemene voorwaarden gelden voor de aankoop van elk product. Bestellingen kunnen plaatsvinden via een verdeelpunt of de webshop.

Bestelling & Betaling

Bestellingen kunnen afgehaald worden na afspraak, of kunnen per pakket opgestuurd worden tegen verzendkosten. Uitlevering kan pas gebeuren na betaling van de aangekochte goederen. De betaling gebeurt onmiddellijk online bij de bestelling via de beveiligde toepassing. Bestelde goederen blijven eigendom van Natuvert tot na de betaling. Mocht er evenwel iets mislopen met de betaling en de goederen worden afgeleverd zonder betaling, blijft de koper de aankoopsom verschuldigd.
Een ontvangstbevestiging wordt per mail verstuurd aan de koper. Bij het niet ontvangen van een bevestiging dient de koper contact op te nemen met Natuvert, dit via mail op info@Natuvert.com. Natuvert heeft de vrije keuze om de verzenddienst te kiezen.
Leveringen of pakketten die eventueel door transport beschadigd aankomen dienen binnen de 3 werkdagen schriftelijk gemeld te worden aan Natuvert; Enkel in dit geval kan een pakket geretourneerd en vervangen worden.

Prijs

De vermelde prijzen zijn steeds BTW inclusief, Af Fabriek België.
Verzendkosten zijn niet inbegrepen en steeds ten laste van de klant, tenzij anders vermeld.

Annulering , Herroepingsrecht & Aansprakelijkheid

De koper heeft het recht op de annulering van zijn bestelling binnen de 14 dagen na besteldatum , mits de goederen ongeopend en in de originele verzegelde verpakking zijn. Producten met gebruikssporen en beschadigde  verpakking kunnen niet teruggenomen, noch gecrediteerd worden.
De koper dient de annulering per mail te richten aan info@Natuvert.com . De koper dient voldoende  gegevens aan te leveren, zoals het ordernummer, betalingsbewijs, en het bankrekeningnummer zodat de bestelling kan worden getraceerd. De koper zal per mail een retourcode ontvangen die bij de terugzending dient gevoegd te worden. Goederen dienen aangetekend teruggestuurd worden aan Natuvert. Verzendingskosten zijn steeds ten laste van de koper. De staat van de teruggestuurde goederen wordt gecontroleerd bij ontvangst door Natuvert. Indien aan de voorwaarden van bovenvermeld herroepingsrecht wordt voldaan zal Natuvert binnen de 30 dagen de aankoop terugbetalen via overschrijving op de klant zijn vermelde rekeningnummer.
Natuvert kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade – van welke aard ook – die kan resulteren uit een slecht gebruik van de producten. De consument verbindt zich er toe om de verschafte informatie en waarschuwingen op de website en verpakking te lezen en te respecteren.

Levertermijnen

Natuvert, onze partners en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijden (3 tot 5 werkdagen) waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Bij elke bestelling ontvang je een Track&Trace code. Houd deze in de gaten voor de meest actuele informatie over jouw bestelling.

Niet (alles) ontvangen?

Natuvert kan niet altijd alle artikelen op hetzelfde moment verzenden. In je account kan je zien of we alles tegelijkertijd verzonden hebben. Als we wel alles hebben verzonden, neem je het beste even contact met ons op, zoals bijvoorbeeld via Facebook of telefonisch. We helpen je graag snel verder.

Bescherming van de persoonlijke gegevens

Gelieve hiervoor ons Privacybeleid te raadplegen.

Betwistingen

Alle betwistingen met betrekking tot de aankoop bij Natuvert vallen onder Belgisch recht, dit zonder uitzondering. Indien bij betwisting geen onderling akkoord kan worden gesloten is enkel de rechtbank van Kortrijk (BE) bevoegd om kennis te nemen van eventuele vorderingen; rechtspraak wordt gevoerd in de Nederlandse taal.

Aankoopnota en Facturen

Bij de aankoop wordt een verkoopnota afgeleverd met vermelding van de goederen en de prijs. Voor kopers met een BTW nummer kan op vraag een factuur afgeleverd worden, dit dient ten laatste schriftelijk gekend te zijn bij de bestelling.

Aanvaarding van de Algemene voorwaarden

De koper erkent kennis genomen te hebben van de algemene voorwaarden en verklaart door het plaatsen van bestelling – onafhankelijk van de manier van bestellen of kopen – deze te accepteren.  De vermelding van de algemene voorwaarden op de website geldt als aanvaarding van de algemene voorwaarden.
Natuvert, September 2019.