fbpx

Over Natuvert

Een zoektocht naar geluk

Natuvert ontstond uit een zoektocht naar geluk. Compleet in de ban van essentiële oliën en beu om de dingen nodeloos complex te maken kregen de fragrances vorm. Natuvert vertaalt verbazing over de kracht van natuurlijke kleuren, texturen en vooral geuren. Natuurlijke elementen, waar we bijzonder heerlijke dingen kunnen mee realiseren en ze mogen beschouwen als een geschenk, ons zomaar gegeven door de natuur.

Essentiële oliën

Essentiële oliën kunnen je gemoedstoestand namelijk significant en zonder dat je er veel moeite moet voor doen verbeteren. 

Na heel wat studeren, nadenken en experimenten groeide Natuvert uit tot een eerste collectie van 7 geurankers: de awareness-collectie. Deze 7 ankers zijn ankers met een boodschap, ze zijn een vertaling van hoe wij, voor onszelf, op ons eigen pad onze eigen keuzes mogen maken om in balans te komen, om in contact te komen met onszelf.


Het perfecte cadeau

Natuvert is het perfecte cadeau voor jezelf.
Geef je over aan de kracht van de natuur. Geef je over aan Natuvert. Geniet van de pure geuren die je helpen jezelf te zijn, je dromen na te streven, je vitaal te voelen, gek te zijn van liefde, jouw waarheid te spreken, helder te zien en te weten waarover het gaat.

Vanuit je buik, vanuit je hart, echt oprecht.

Love. Live. Reconnect.

Love. Live. Reconnect.